Podea Epoxidică

Sense Art Floor SRL implementeaza si instaleaza sisteme de pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate ce pot fi istalate pe diferte suprafete in diferite industrii: industria medicala, agroalimentara si comerciala, auto, spatii de birouri, sali de fitness, etc.

Pregătire strat suport

Pregatire strat suport

Prin serviciile pe care le oferim, ne propunem să contribuim la ridicarea standardului de calitate în lucrările din domeniul pardoselilor turnate de pe teritoriul României. Tratăm fiecare proiect și client în mod individual, pentru a descoperi și aplica cele mai inspirate soluții de acoperire și protecție a pardoselilor.
Din punct de vedere al dezvoltării firmei pe termen lung, am prioritizat achiziția de utilaje performante pentru pregătirea stratului suport în scopul dezvoltării relațiilor cu clienții și pentru perfecționarea raportului calitate / preț. Utilajele sunt furnizate de Blastrac, lider mondial în tehnologia pregătirii de suprafețe.

Printr-o dotare tehnică continuă, cât și prin instruirea personalului specializat, am realizat lucrări complexe ce depășesc 300 000 mp în toate industrile majore.

Pregătirea stratului suport nu se rezumă la a fi doar una din specialitățile noastre, ea reprezentând cea mai importantă fază din procesul tehnologic al aplicării oricărui sistem. Acesta este și motivul pentru care avem o capacitate de pregătire a suprafeței stratului suport de 1000 – 1500 mp/zi în funcție de procedeul aplicat și ne mândrim că suntem cei mai buni la acest capitol.

Pregatire strat suport – În funcție de calitatea suportului și tipul de sistem aplicat, putem executa următoarele tipuri de pregătire mecanică:

  • Sablare cu alice metalice
  • Șlefuire
  • Buciardare
  • Frezare
  • Șlefuire diamantată,
  • Șlefuire cu piatră abrazivă
  • Șlefuire cu pânză abrazivă

Pregatirea pardoselii este necesara pentru durabilitate.
Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in aplicarea oricarui tip de pardoseala, indiferent de destinatie sau  de model.
Totodata aceasta este necesara indiferent de tipologie precum si de industria in care se doreste aplicarea acesteia.

Scroll to Top