Despre Noi

Sense Art Floor SRL implementeaza si instaleaza sisteme de pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate ce pot fi istalate pe diferte suprafete in diferite industrii: industria medicala, agroalimentara si comerciala, auto, spatii de birouri, sali de fitness, etc.

Sense Art Floor SRL

Sense Art Floor SRL este o companie partenera Elite Revestimientos Continuos, companie înființată în Manzanares-Ciudad Real, Spania, în anul 1999.

Compania din Spania are ca principal obiect de activitate aplicarea de pardoseli pe bază de rașini sintetice unde includem rașini epoxidice, rasini poliuretanice, rasini acrilice și altele. În anul 2009 astfel ia ființă in parteneriat compania Elite Surface Systems SRL, plecând cu un pachet solid de cunoștințe si experiență împrumutate de la partenerii spanioli.

Podele Epoxidice

Deși anul 2009 și următorii ani au fost destul de complicați pe piața construcțiilor în România, am reușit prin perseverență, profesionalism și respect față de clienții noștri, să ne dezvoltăm un portofoliu impresionant de clienți mari, mijlocii și mici, propulsându-ne în cei 13 ani de activitate în topul celor mai mari companii aplicatoare de pardoseli din România. Prin faptul că noi ne concentrăm pe calitatea serviciilor noastre mai presus de orice altceva, prin deschiderea către inovație, profesionalism și promptitudine, am atras parteneriate și clienți de care suntem mândri și pe care îi stimăm deosebit pentru încrederea avută în Elite Surface Systems.

De ce Podea Epoxidică ?

Podelele epoxidice au capatat o popularite destul de mare in ultima perioada deoarece ele reprezinta o sumedenie de avantaje: sunt anti- praf, antistatice si antiderapante, prezinta rezistenta la acizi, la coroziune si la trafic intens.

Valori

In toate lucrarile de pardoseli industriale si rezidentiale am raspuns intotdeauna cu profesionalism, cu incredere in ceea ce facem si in echipele noastre specializate. Transparenta si promptitudinea ne-au propulsat in ultimii ani in topul firmelor de profil din Romania, ajungand la un portofoliu foarte vast din toate domeniile industriale existente.

Misiune

Fiecare actiune a noastra are ca scop cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, asigurand cele mai potrivite solutii de pardosire conforme cu cerintele si reglementarile aplicabile, astfel incat clientii nostri sa ne recunoasca ca fiind un partener de incredere stabil si puternic.

Echipa noastră

Echipa noastra raspunde cu profesionalism si seriozitate tuturor cererilor clientilor, fiind promta si dispunand de mobilitate in executia lucrarilor, astfel incat acestia sa fie multumiti de calitatea serviciilor pe care noi le oferim. Credem cu tarie ca succesul este reprezentat de calitatea deosebita in executia lucrarilor, dublata de cunostinte profesionale temeinice.

Viziune

Trecand prin multe procese de specializare in Romania si in strainatate pentru angajatii nostri, suntem convinsi ca in urmatorii ani, prin consecventa de care am dat dovada, vom ajunge pe locul I in topul aplicatorilor de pardoseli industriale in Romania.

Scroll to Top